Suzuki DF 40 ATL

Tuotetunnus (SKU): SUZOE-DF0400-AERT2 Kategoria

7.090,00

Oma varasto:

Maahantuojan varasto:

HUOLETONTA HAUSKANPITOA VESILLÄ
NMMA:n innovaatiopalkinnolla kruunatut Suzuki DF40 ja DF50 antavat sinun keskittyä täydellä sydämellä siihen, miksi vesille lähditkin.

Suunnittelijoidemme mielestä käyttäjällä on vapaus olla ajattelematta tekniikan olemassaoloa. Riittää, kun tiedät, että Suzuki-perämoottorisi käynnistyy aina, kulkee hyvin ja kestää kauan. Mikä parasta, se tarvitsee vain vähän huolenpitoa.

Kuvaus

Jos kuitenkin mielit tietää, miksi Suzuki DF40:n ominaisuudet ovat omaa luokkaansa, ja miksi sähköisellä polttoainesuihkutuksella varustetut moottorit ovat todellinen teknologinen mullistus kategoriassaan, tässä muutama hyvä syy: 941 cm³:n kokonaissylinteritilavuus, kolme sylinteriä rivissä, kaksi nokka-akselia ja neljä venttiiliä sylinteriä kohti ketjuvoimansiirrolla; jaksottainen Multipointruiskutusjärjestelmä, täysin transistoroitu sytytys sekä laihaseostekniikka.

DF40-moottorissa on myös ainutlaatuinen monitoiminen kierroslukumittari, hälytysjärjestelmä öljynpaineen ja moottorin toimintalämpötilan hallitsemiseksi sekä ohjelmoitu huoltoilmoitusjärjestelmä jatkuvan hallinnan takaamiseksi.

Kaikkien Suzuki-perämoottoreiden tavoin DF40 täyttää tiukat maailmanlaajuiset päästövaatimukset.

Tämän kehittyneen teknologian ansiosta Suzuki DF40 on valittu avustavien veneiden moottoriksi Lontoon vuoden 2012 olympialaisten ja paralympialaisten ragattaan.

Lisätiedot

Paino 104,0 kg (kilogramma)
merkki

Iskutilavuus

teho

Vari

malli vene

feature

, , , ,

Kysy tarjousta