Suzuki DF 9.9 BES

Tuotetunnus (SKU): SUZOE-DF0099-BEH01 Kategoria

3.250,00

Oma varasto:

Maahantuojan varasto:

Hyvä suorituskyky, keveys, kompakti koko ja alhainen polttoaineenkulutus…
kaikki samassa paketissa.
Suzuki DF9,9B on markkinoiden teknisesti edistynein kannettava perämoottori uuden sukupolven polttoaineensuihkutusjärjestelmällä.

Kuvaus

Polttoaineen suihkutusjärjestelmä – teholuokan ensimmäinen perämoottori, jotka on varustettu ilman akkua toimivalla polttoainesuihkutusjärjestelmällä.
Suzuki Lean Burn – hallintajärjestelmän erinomainen polttoainetalous.
Easy Start – vetokäynnistin tuottaa helpon ja nopean käynnistymisen.
DF9,9B on maailman ensimmäinen 7,3 Kw teholuokan perämoottorit, joka on varustettu ilman akkua toimivalla polttoaineensuihkutusjärjestelmällä. Tämän ansiosta moottori käynnistyy nopeasti ja helposti, ja toiminta on puhdasta ja polttoainetaloudellista. Alan uusimman suunnittelun myötä uudet DF9,9B perämoottorit ovat markkinoiden teknisesti edistyneimpiä kannettavia perämoottoreita.

DF9,9B on myös maailman ensimmäinen 9,9 hv perämoottori, joka on suunniteltu käyttämään Lean Burn – teknologiaa ja polttoainesuihkutusta ilman akkua.

Suzukin Lean Burn – hallintajärjestelmä esiteltiin ensimmäiseksi malleissa DF90/80/70. Lean Burn – hallintajärjestelmä on älykäs järjestelmä, joka tarkkailee moottorin toimintaa ja käyttöolosuhteita, polttoainetarpeen ennakoimiseksi, jolloin moottori toimii laihemmalla polttoaineseoksella. Järjestelmä parantaa merkittävästi polttoainetaloudellisuutta moottorin koko toiminta-alueella. Järjestelmä tarjoaa veneilijöille huipputason polttoainetalouden kaikilla käyntinopeuksilla.

Lisätiedot

Paino 48,0 kg (kilogramma)
merkki

Iskutilavuus

teho

Vari

malli vene

feature

, , , ,

Kysy tarjousta