ohjeet

usein kysyttyä

1. kulkeminen alueelle

Olemme auki arkisin klo 8.00-17.00.

Aukioloaikoina kulkuportti on avoinna. Aukioloaikojen ulkopuolella porttien ollessa kiinni, kulku alueelle onnistuu henkilökohtaisella sähköisellä avaimella. Alueella sijaitsee opastaulu, josta saat lisätietoa alueesta. Alueella on kameravalvonta ja valaistus.

Autosi voit pysäköidä telakka-alueelle veneesi läheisyyteen.

2. veneiden huolto

Huollon veneellesi saat varattua helposti Ramstedtin sähköisen järjestelmän kautta. Varaa huolto.

Lue lisää huollosta ja korjauksesta täältä. Huollon yhteystiedot löytyvät täältä. 

Veneen voit tuoda huoltoon maanteitse trailerilla tai vaihtoehtoisesti vesitse ajamalla. Saamme nostettua veneesi ammattikäyttöön suunnitellulla hydraulisella trailerilla, joka takaa veneiden turvalliset nostot ja laskut.

Voit tuoda ja noutaa veneen myös aukioloaikojen ulkopuolella henkilökohtaisella sähköisellä avaimella tai sovitusti väliaikaisella kulkuoikeudella.

Mikäli toimitat huollettavan laitteen, pidä huolta, että se on huollettavissa klo 8 aamulla (jos muuta ei ole sovittu).

Huollamme valtuutetusti Evinruden, Hondan, Suzukin, Tohatsun ja Yamahan perämoottorit sekä Yanmarin sisämoottorit. Yhteistyökumppaniemme kautta saat Ramstedtilta valtuutetun huollon myös Mercuryn perämoottoreihin, Volvon ja Mercruiserin sisämoottoreihin. Valtuutetun huollon tuotemerkeistä voit lukea lisää täältä.

 

3. veneiden säilytys ja laituripaikat

Veneiden talvisäilytyskausi on 1.8-30.6.

Kesäsäilytyksen laskutamme 1.7 alkaen mikäli venettä ei ole laskettu tai sen laskusta sovittu siihen mennessä. Kesäsäilytyksen hinta on 50 % talvisäilytyspaikan hinnasta.

Voit jättää tarjouspyynnön suoraan sähköisessä asiointipalvelussa tästä.
Saat suoraan hinnat palveluille tarjouspyynnön yhteydessä. Tarjouspyynnön jälkeen käymme sen läpi ja vastaamme siihen tarjouksella. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Tulityöt, tupakanpoltto, avotulen tekeminen, veneen moottorin tai lämmittimen käyttäminen halleissa on ankarasti kielletty turvallisuussyistä. Asiakkailla ei ole oikeutta avata hallien suuria ovia ja autoliikenne halleihin on kielletty. Jäänestosuojauksien tekeminen halleissa on kielletty.

Laituripaikan veneellesi saat varattua helposti Ramstedtin sähköisen järjestelmän kautta. Tarvittaessa saat varattua laituripaikan veneellesi myös puhelimitse tai sähköpostitse. Telakoinnin ja kuljetuksen yhteystiedot löytyvät täältä.

Laitureilta löytyy vesi, sähkö ja valaistus.