Hoitopalvelut

Veneen pesu, maalaus ja pinnoitus

Jotta veneesi ulkopinta pysyy hyvässä kunnossa, tulee vene säännöllisesti pestä ja vahata. Ramstedt käyttää korkealaatuisia pesuaineita ja vahauksia, jotka suojaavat venettäsi auringon, suolaveden ja muiden haitallisten tekijöiden vaikutuksilta.

Veneen pohjanmaalaus on olennainen osa veneen ylläpitoa ja hoitoa. Ramstedt tarjoaa pohjanmaalauspalveluita, jotka suojaavat veneesi pohjaa leväkasvustolta, korroosiolta ja muilta vaurioilta.

Mikäli veneesi maalipinnassa on naarmuja, hapettumia tai muita pieniä vaurioita, tarjoamme puleerauspalveluja, joiden avulla saamme veneesi pinnan takaisin virheettömään kuntoon.

Puleerauksissa hyödynnämme erikoistyökaluja ja -aineita poistaaksemme vauriot ja palauttaaksemme maalipinnan alkuperäiseen kuntoon.

hinnasto - pinnan hoito

Pohjan pesu

  • Hinnat (alkaen) 70 €
  • Veneet yli 6 metriä +10 € / alkava metri

    Hintaan sisältyy nosto ja lasku. Ei pukitusta.

pelastusliivit ja sammuttimet

Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää veneilyssä, ja asianmukaisesti toimivat pelastusliivit ja sammuttimet ovat elintärkeitä hätätilanteissa.

Pelastusliivit ovat tärkeä osa veneilijän henkilökohtaista turvallisuutta.

Ramstedt tarkastaa, että liivit ovat toimintakunnossa ja täyttävät tarvittavat vaatimukset.

Sammuttimien toiminta on keskeistä mahdollisten tulipalojen torjumisessa veneellä.

Ramstedt tarkastaa sammuttimesi huolellisesti ja varmistaa, että se täyttää turvallisuusstandardit.

Tarkastuksen aikana tutkitaan mm. sammuttimen ulkonäkö, tiivisteet ja paine. Varmistamme myös, että sammutin on oikein sijoitettu ja helposti saatavilla tarvittaessa.