Honda BF 80 AK1 LRTU

Tuotetunnus (SKU): HONOE-BF0800-AERT2 Kategoria

Alkuperäinen hinta oli: 13.990,00€.Nykyinen hinta on: 10.990,00€.

Oma varasto:

Maahantuojan varasto:

Honda BF80 –perämoottori sai kaudelle 2018 uuden, virtaviivaisuutta ja teknologista edistyksellisyyttä huokuvan ulkoasun. Lisäksi uuden moottorinohjauksen myötä suorituskyky ja taloudellisuus ovat parantuneet entisestään.

Muilta osin moottori on tuttu ja edistyksellinen: laihaseostekniikka (ECOmo) ja elektroninen monipisteruisku (PGM-FI) takaavat ainutlaatuisen taloudellisuuden ja vähäpäästöisyyden. BLAST- toiminto varmistaa nopeat liikkeelle lähdöt ja kuormankestävyyden. Lisäksi Honda BF80 on totuttuun tapaan kevyt ja mitoiltaan kompakti.

Kuvaus

HUIPPUOMINAISUUKSIA JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYTTÄ.
BF80-perämoottori täyttää tiukimmat ympäristövaatimukset, tarjoten kokoluokassaan uuden tasoista suorituskykyä ja Hondan kuuluisaa teknistä osaamista. Vahvasta suorituskyvystä huolimatta kevyt uutuusmoottori on ennennäkemättömän taloudellinen ja sen kompakti rakenne mahdollistaa käyttämisen mitä erilaisimmissa veneissä.

Siinä on myös valmius uistelunopeuden säätimelle (Trolling Control), joka mahdollistaa tarkan nopeudensäädön matalilla nopeuksilla, 50 rpm hyppäyksin. Se on myös täysin yhteensopivia NMEA2000 -järjestelmän ja -laitteiden kanssa. Moottorin voi kytkeä yhteen protokollaa tukevien elektronisten laitteiden, kuten GPS-laitteiden, karttaplotterin ja kaikuluotaimen kanssa. Lisävarusteena saatavien Hondan uusien digitaalisten monitoimimittareiden avulla voi reaaliajassa seurata oleellisia moottorin valvontatietoja, kuten esimerkiksi kierroslukua, trimmikulmaa, moottorin lämpötilaa, akun lataustilaa ja öljynpainetta.

TÄYNNÄ ALANSA EDISTYKSELLISINTÄ HONDA-TEKNIIKKAA.
BLAST™ (Boosted Low Speed Torque) – Honda Marinen kehittämällä järjestelmällä saadaan paras mahdollinen vääntö alakierroksille, muuttamalla sytytyksen ennakkoa ja ilma/polttoaineseosta. Tästä on erityistä hyötyä suuremmilla kuormilla tai raskaammilla liikkeelle lähdettäessä – vene nousee liukuun tehokkaasti ja nopeasti. Patentoitu tekniikka on yksi Honda-perämoottoreiden tunnuspiirteistä.
ECOmo™ (Economy Controlled Motor) – Hondan oma laihaseostekniikka tunnustelee ja säätää ilma/polttoaine –seosta ajon aikana, optimoiden niin suorituskyvyn kuin maksimaalisen taloudellisuuden. Tämä ominaisuus yhdessä Hondan PGM-Fi™ polttoaineen suihkutuksen kanssa takaa parhaan polttoainetaloudellisuuden ja vähäiset päästöt. PGM-FI – kehittyneintä polttoaineen ruiskutusteknologiaa
TROLLING CONTROL – uistelunopeudensäätimen valmius tarkkaan nopeuden säätöön
PGM-FI – kehittyneintä polttoaineen ruiskutusteknologiaa
NMEA 2000 – yhteensopivuus moottorin ja vene-elektroniikan yhteen kytkemiseksi
Luokkansa paras latausteho – joustavuutta sähkölaitteiden suhteen
High-performance -vaihteisto – vähemmän vedenvastusta ja roiskeita
Kolmilapainen alumiinipotkuri
Kierroslukumittari (analoginen)
Trimmimittari (analoginen)

Lisätiedot

Paino 165,0 kg (kilogramma)
merkki

Iskutilavuus

teho

Vari

malli vene

Kysy tarjousta