Suzuki DF 60 ATL

Tuotetunnus (SKU): SUZOE-DF0600-AERT2 Kategoria

8.890,00

Oma varasto:

Maahantuojan varasto:

HUOLETONTA HAUSKANPITOA VESILLÄ
NMMA:n innovaatiopalkinnolla kruunatut Suzuki DF40 ja DF50 antavat sinun keskittyä täydellä sydämellä siihen, miksi vesille lähditkin.

Suunnittelijoidemme mielestä käyttäjällä on vapaus olla ajattelematta tekniikan olemassaoloa. Riittää, kun tiedät, että Suzuki-perämoottorisi käynnistyy aina, kulkee hyvin ja kestää kauan. Mikä parasta, se tarvitsee vain vähän huolenpitoa.

Kuvaus

Jos mielit tietää, miksi Suzuki DF60:n ominaisuudet ovat omaa luokkaansa, ja miksi sähköisellä polttoainesuihkutuksella varustetut moottorit ovat todellinen teknologinen mullistus kategoriassaan, tässä muutama hyvä syy: 941 cm³:n kokonaissylinteritilavuus, kolme sylinteriä rivissä, kaksi nokka-akselia ja neljä venttiiliä sylinteriä kohti ketjuvoimansiirrolla; jaksottainen Multipoint-ruiskutusjärjestelmä, täysin transistoroitu sytytys sekä laihaseostekniikka.

DF60-moottorissa on myös ainutlaatuinen monitoiminen kierroslukumittari, hälytysjärjestelmä öljynpaineen ja moottorin toimintalämpötilan hallitsemiseksi sekä ohjelmoitu huoltoilmoitusjärjestelmä jatkuvan hallinnan takaamiseksi.

Kaikkien Suzuki-perämoottoreiden tavoin DF60 täyttää tiukat maailmanlaajuiset päästövaatimukset.

Lisätiedot

Paino 104,0 kg (kilogramma)
merkki

Iskutilavuus

teho

Vari

malli vene

feature

, , , ,

Kysy tarjousta